Varaždin – Software Startup Academy Kickoff

software-startup-academy-default

Microsoft Hrvatska četvrtu godinu zaredom organizira projekt Software StartUp Academy – besplatnu edukaciju namijenjenu studentima, srednjoškolcima, zaposlenima i nezaposlenima, tj. svima koji bi voljeli naučiti nešto novo o razvoju softvera te osmisliti i razvijati vlastite poslovne ideje.

Službeno predstavljanje projekta i sadržaja svih radionica, te partnera koji će biti na raspolaganju svim polaznicima bit će održano 28. listopada 2015. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu u dvorani 7 (Zgrada 1), s početkom u 19 sati, te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite!

Gosti predavači:
– Zoran Antolović
– Nina Šindija
– Igor Rinkovec
– Ivan Oršolić

Imaš ideju za vrhunski startup, a smatraš da nemaš dovoljno tehničkog znanja za izradu potpuno funkcionalnog rješenja? Imaš dovoljno tehničkog znanja, odličnu ideju, ali ne znaš kako prezentirati svoj projekt potencijalnim investitorima? Posjeduješ sve navedene vještine, znaš da ne možeš samostalno izraditi projekt, nedostaje ti tim? Prijavi se na Software StartUp Academy, poslušaj predavanja i savjete naših iskusnih predavača, mentora i partnera, upoznaj se s ostalim sudionicima, stekni vještine koje ti nedostaju i dokaži svima da je baš tvoja ideja najbolja!

 

VRIJEME: 28. listopada 2015. u 19h
MJESTO: Fakultet organizacije i informatike, Dvorana 7