Software StartUp Academy verzija 4.0!

software-startup-academy-default

Imaš ideju za vrhunski startup, a smatraš da nemaš dovoljno tehničkog znanja za izradu potpuno funkcionalnog rješenja? Imaš dovoljno tehničkog znanja, odličnu ideju, ali ne znaš kako prezentirati svoj projekt potencijalnim investitorima? Posjeduješ sve navedene vještine, znaš da ne možeš samostalno izraditi projekt, nedostaje ti tim? Prijavi se na Software StartUp Academy, poslušaj predavanja i savjete naših iskusnih predavača, mentora i partnera, upoznaj se s ostalim sudionicima, stekni vještine koje ti nedostaju i dokaži svima da je baš tvoja ideja najbolja!

Kao i dosadašnjih godina, Software StartUp Academy nije samo natjecanje, nego prava akademija na kojoj možeš steći nova ili produbiti postojeća znanja i vještine koje su potrebne da tvoja ideja postane ozbiljan projekt. Software StartUp Academy nastavljamo i ove godine u Osijeku, Splitu, Zagrebu, Rijeci i Varaždinu, a ove godine poslovna i tehnička predavanja održavamo u  Šibeniku ! Pravo sudjelovanja imaju svi srednjoškolci, studenti i nezaposleni.

Okupi vrhunski tim i prijavite se za natjecanje! Prezentirajte tehničku i poslovnu kvalitetu vašeg projekta mentorima, pokažite stručnom žiriju zašto biste baš vi trebali postati novi finalisti SSA! Svi finalisti imaju priliku prezentirati svoje ideje potencijalnim investitorima, a najbolji projekt biti će nagrađen i novčanom nagradom za implementaciju svog rješenja! Zašto to ne bi bio baš ti i tvoja ideja? Prijavi se, čekamo te!