Radna atmosfera u Splitu – počela su tehnička predavanja

microsoft-split

Prijave za Software StartUp Academyu su otvorene do 15.12.2015.! Ovogodišnji fond nagrada Software StartUp akademije je 40.000 kn, a finale će se održati na WinDays konferenciji 2016.

Prvo tehničko predavanje održano je 1.12.2015. u 17 sati u Microsoft Inovation Centru (MIC) na 3. katu FESB-a. Tema je bila: Uvod, tipovi aplikacija, Visual Studio. Predavanje su održali Marin Gudelj i Berislav Šapina. A nadolazeća C# drže Jakov Kristian Krstulović i Nikola Tandara, iza predavanja je smo se družili uz Xbox.

Pridružite nam se na slijedećim tehničkim predavanjima 3.12 u 18 sati i 8.12 u 17 sati su C# predavanja i radionice, također u MIC-u… Bez obzira jeste li sudjelovali na prvom predavanju moći ćete pratiti i naučiti nešto novo ili izbrusiti svoje programerske vještine.

Više informacija o svim nadolazećim predavanjima možete doznati u rasporedu ove stranice.

U tijeku su i registracije vrtića, škola te predavača volontera za veliki globalni projekt Hour of Code koji se odvija u 180 zemalja diljem svijeta i pomaže učenicima da nauče programirati, bez obzira na predznanje i struku! Hour of Code održat će se od 7. do 13. 12. 2016. i u Splitu, priključi se!