Prijava timova i predaja ideja (završetak prvog kruga)

ssa_new_cover

Dragi polaznici,

došli smo do faze u kojoj prijavljujete vaš tim i ideju na Software Startup Academy službenoj stranici!

http://startup.msacademic.hr/prijava

Vjerujemo da već radite na vašoj ideji duže vrijeme i znate tko su članovi tima. Ako to nije slučaj, krajnje je vrijeme da definirate ideju, skupite tim i odredite tko će ga voditi jer prijavu tima kao i slanje opisa ideje radi upravo voditelj tima!

Potpuna dokumentacija se predaje naknadno. Ostali članovi tima trebaju samo urediti i ispuniti svoje podatke. Krajnji rok za prijavu tima je 14.veljače. Kasnije prijave neće biti moguće stoga vas molimo da ne čekate zadnji trenutak već prijavu napravite što prije!

Predaja projekta obavlja se u jednostavna tri koraka:

  1. Prijavite se i uredite vaše osobne podatke na stranici SSA pod “Moj Projekt > Uredite Vaše podatke”. Bitno je definirati ulogu svakog člana tima.
  2. Voditelj projekta može napraviti tim od 4 člana + voditelj projekta (dakle maksimalno 5 članova) na način da unese jedinstvene brojeve od svih članova. Jedinstvene brojeve svaki član može vidjeti na stranicama SSA pod “Moj Projekt > Vaš tim”. Naravno, članovi moraju biti prijavljeni sa svojim korisničkim računima.
  3. ​Nakon što ste napravili tim slijedi objava projekta, u prvom krugu bitno je samo unijeti naziv i kratki opis projekta, naknadno se objavljuje dokumentacija, prezentacija i logotip.

VAŽNA NAPOMENA: Ukoliko je voditelj tima ujedno i developer u timu kao ulogu u timu mora odabrati “Voditelj tima” jer inače neće moći prijaviti svoj tim.

Nadamo se da ste se do ovog trenutka svi upoznali i da ste svoje timove i ideje složili kako ste željeli. Svakako vas pozivamo da prijavite svoj tim i ideju te iskoristite priliku za stjecanje iskustva, upoznavanje i druženje s mentorima no kako bi dalje sudjelovali u cijelom projektu morate prijaviti tim. Ovo vam je prilika za bolje upoznavanje s mentorima. Prethodnih godina nerijetko je bio slučaj da je sudionicima ponuđena praksa u tvrtkama mentora pa čak i posao! Šteta bi bilo ne iskoristiti ovakvu mogućnost i otvoriti si neka nova vrata u budućnost!

Imajte na umu da osim mentorstva i potencijalnih praksi imate mogućnost sudjelovati i prezentirati vaš projekt na ovogodišnjim Windays-ima. Nadamo se da će vas to još dodatno motivirati! :)

Toliko za sada, želimo vam svima puno sreće!