Predaja finalne dokumentacije do 31.03.2016

ssa-zavrsene-prijave

Nadamo se da projekti protiču bez problema i da će vaša ideja uskoro zasjati u punom sjaju! Ipak, kako bi sve bilo pravilno dokumentirano i spremno za objavu trebalo bi predati finalnu verziju dokumentacije i to do 31. ožujka ove godine. Ako još niste, predložak za pisanje dokumentacije možete preuzeti na ovom linku.

Nekoliko kratkih, ali iznimno važnih stvari što se tiče dokumentacije – uz poslovni plan (ispunjeni predložak na gore navedenom linku) od ostatka dokumenata potrebno je poslati logo i prezentaciju o vašem projektu. Ukoliko imate više datoteka koje želite poslati svakako ih zipajte! Kao dodatnu opciju (koja nije obavezna ali je svakako preporučljiva) možete poslati video uradak u kojem predstavljate vaš projekt. Ako slika govori tisuću riječi zamislite kakvu onda epsku priču može ispričati video :)

NAPOMENA: Projekte mogu ažurirati samo voditelji timova prijavom u sustav na http://startup.msacademic.hr/ te potom odabirom taba s nazivom Moj Projekt!

Što se samog projekta tiče potrebno je također poslati i materijale vezane uz aplikaciju. Ne brinite ukoliko aplikacija nije gotova i ima hrpu bugova, bitno je pokazati da se aktivno radi na ideji i da postoje neki konkretni pomaci. Ukoliko aplikacija i dalje nije dovoljno razvijena onda možete poslati nekakav demo ili plan izrade koji bi trebao prikazati smjer u kojem se projekt kreće.

Zašto tražimo dokumentaciju i trenutno stanje projekta? Zato što je ovo izvrstan način prikupljanja dokumentacije i prezentacija ukoliko vaš projekt prođe u finale na WinDays konferenciju. Osim što ćete imati iskustva u predstavljanju projekta, dokumentacija i materijali vezani uz projekt mogu poslužiti kao temelj za neke druge start-up konferencije na koje ćemo poslati finaliste. Za ozbiljnije namjere ideja više neće biti dovoljna, investitori i ostali zainteresirani poželjeti će „opipati“ tu ideju na nečem konkretnom tako da ovakvim pristupom šanse za uspjeh rastu.

Puno sreće i uspješan rad na projektu!